Ongelmatilanteet

Help Desk -palvelu

SAO:n asukkaita auttaa asennukseen liittyvissä asioissa puhelinpalveluna Teemu Immonen toimistomme aukioloaikoina. Verkkokortin asennuksessa ja muissa verkkovalmiuksien luontiasioissa pyydämme kääntymään atk-liikkeen puoleen. Jos huomaatte Internet-yhteyteen liittyviä ongelmia, kääntykää aina meidän puoleemme. Näin voimme keskitetysti hoitaa vikailmoitukset eteenpäin palveluntarjoajalle.

Koska aina ei voi tietää onko vika verkossa vai koneessa, tarkistamme verkon toiminnan etätestauksella ja tarvittaessa käymme testaamassa verkon toiminnan myös asunnossa. Tästä syystä ilmoittakaa vikailmoitusta tehdessänne, saako asuntoonne mennä testaamaan verkon toimintaa. Koneen asentamisesta ja siihen liittyvissä asioissa perimme käyntimaksun 35 €/h, minimilaskutus
35 €. Tutustu myös verkon asennusohjeisiin etukäteen.

Ohjeet verkkoyhteyden luomiseen.

Teemu Immonen
HelpDesk
Puh. 050 559 4902

Vikailmoitukset

Vikailmoitukset pystyt tekemään suoraan verkkossa tästä linkistä.

Asumisneuvoja

SAO:lla toimii myös asiantuntevat ja rennot asumisneuvojat. He auttavat mahdollisissa ongelmatilanteissa, sillä aina ei elämä mene niin kuin on suunnitellut. SAO:lla toimii Muuttolintu-toiminta joka tarjoaa asumisneuvontaa, tuetun asumisen palveluita sekä yhteisöllisen asumisen tukea kahden asukasohjaajan toimesta. Toiminnan tarkoituksena on auttaa asukkaitamme erilaisissa elämänpulmissa ja tarvittaessa tukea niin itsenäisen elämän harjoittelussa kuin muissakin eteen tulevissa tilanteissa.

Henkilökohtaisten pulmatilanteiden selvittämisen lisäksi asukasneuvoja selvittää myös taloissa ilmenevät häiriöt. Siis mikäli naapuri elämöi ja häiritsee Sinun elämääsi etkä voi/kehtaa/uskalla itse asiaa selvittää naapurisi kanssa, ota yhteys asukasohjaajaan niin hän selvittää asiaa eteenpäin.

Henna Kristiansson
asumisneuvoja
Puh. 050 534 5087
henna.kristiansson@savut.fi
Jouni Mehtonen
asumisneuvoja
Puh. 050 340 5193
jouni.mehtonen@savut.fi

Päivystys

Mikäli olet mm. unohtanut avaimet kotiin ja jäänyt lukkojen taakse, toimii asuntokohteissa ympärivuorokautinen päivystys. Päivystyksestä vastaa Savotek Oy.

Päivystys on auki normaalityöpäivinä klo 07.00–15.00 välisenä aikana. Vikailmoitusten ym. töiden vastaanotto puh: 015 515 231.

Normaalityöajan ulkopuolella toimii huoltopäivystys viikon jokaisen päivänä 24 h vuorokaudessa.

HUOLTOPÄIVYSTYSNUMERO ON 0600 396 909 (0,99 €/min + pvm)

Päivystysaikana teemme vain oven avauksia ja sellaisia töitä, joita ei voi ilman henkilöille tai omaisuudelle vaaraa aiheuttamatta jättää normaalityöaikana suoritettavaksi.

Esimerkiksi:

  •     Äkillisen vesivuodon korjaus
  •     Tukkeutuneen viemärin avaus
  •     Korjaukset lämmöntuotantolaitteissa
  •     Varsinaiset hätätyöt

Ovenavausmaksu on päivystysaikana 25 € / avaus

ASUNTOHAKEMUS

Klikkaa tästä hakeaksesi asuntoa.

VAPAAT ASUNNOT

Etsi asuntoja >>
Edellinen Seuraava

Asumisopas

Lue tästä

Tee vikailmoitus