Kesäasuminen

Savonlinna on kesäisin hyvin vilkas matkailukaupunki ja osa opiskelija-asuntokohteistamme on tällöin vuokrattu kesäkuukausiksi kesähotellin käyttöön. Nämä kohteet sopivat erinomaisesti opiskelijalle, joka ei tarvitse asuntoa Savonlinnasta kesän ajaksi.

Kesähotellikohteissa et siis maksa asunnostasi vuokraa kesän ajalta, mutta asumisoikeutesi asuntoon säilyy ja pääset muuttamaan takaisin heti kesähotellikauden päätyttyä. Hotellikauden alkamis- ja päättymisajankohta vaihtelee hieman vuosittain. Tästä kuitenkin ilmoitetaan hyvissä ajoin kesähotelli-kohteissa asuville ja asukkailla on oikeus siirtyä kesän ajaksi muihin vastaavanlaisiin asuntoihin. Luonnollisesti asumisoikeus samaan asuntopaikkaan/asuntoon jatkuu kesähotellitoiminnan päätyttyä ja syksyllä pääset muuttamaan päivää ennen opiskelun alkamista. Vuokranmaksuvelvollisuutesi alkaa jälleen kesähotellikauden päätyttyä esim. 16.8. tai 11.8.

Kesähotellikohteet:
Ajalla 1.6.-31.8. kesähotelleina toimivat Vuorilinnat 1, 2, 3 & 4 sekä Tott ja Knut Posse.
Ajalla 1.6.-15.8. kesähotelleina toimivat Kyrönkukka ja Villa Aria.
Ajalla 1.6.-10.8. kesähotelleina toimivat Malakias 101 ja Malakias 102.

Nämä kohteet ovat paikallisten yritysten hallinnassa ja hotellikäytössä yllä mainittuna ajankohtana. Kesähotellikohteista EMME voi vuokrata kesän ajaksi asuntoja.

Kesän 2016 oheistus kesähotellikohteissa asuville asukkaillemme:
Vuorilinnat
Tott ja Knutt Posse
Kyrönkukka
Villa Aria
Malakias 101 ja 102

Jos asut ympärivuotisessa kohteessamme eli vuokrasopimuksesi on voimassa opintojesi loppuun asti ja olet täten velvollinen maksamaan vuokraa koko asumisen ajalta, ohjeistus tästä.
 
Jos olet tulossa Savonlinnaan kesäksi opiskelemaan tai töihin, tutustu meidän kesäasumisen vaihtoehtoihin tästä.

ASUNTOHAKEMUS

Klikkaa tästä hakeaksesi asuntoa.

Lue lehti tästä!

VAPAAT ASUNNOT

Etsi asuntoja >>
Edellinen Seuraava

Asumisopas

Lue tästä

Tee vikailmoitus