Yleistä asumisesta

SAO:n asunnoissa voit nauttia asumisen helppoudesta. Kiinteä vuokra, joka sisältää kaiken tarpeellisen säästää sinut epämieluisilta yllätyksiltä.

Asumisessa edellytetään normaaleja käytöstapoja, mutta ei aikaa tarvitse viettää kuin kirkon penkissä. Normaaleja asumisen ääniä saa tietenkin kuulua, mutta hiljaisuus tulee kaikissa asuntokohteissa klo 22.00. Mahdollisen ongelmatilanteen tapahtuessa ota yhteyttä poliisiin tai jätä häiriöilmoitus. Naapureiden samanhenkisyys luo asuinympäristöstä turvallisen ja luotettavan, kun rappukäytävässä tulee vastaan koulukavereita. Asuntokohteissa on myös kerhohuoneet, joissa voi viettää yhteistä aikaa muiden asukkaiden kanssa.

 

Asukastoiminta

SAO:n asuntokohteissa on myös asukastoimintaa. Asukasohjaaja kehittää talojen asukastoimintaa yhdessä asukkaiden kanssa. Mikäli Sinä olisit kiinnostunut tutustumaan naapureihin ja jopa tekemään jotain kivaa heidän kanssaan, ota yhteyttä asukasohjaajaan. SAO tukee asukastoimintaa myös rahallisesti. Eri alueilla on asukkaiden kesken hyvin erilaista toimintaa aina yhteisestä kasvimaasta pieneen punttisaliin. Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä mitä teidän talon asukkaat haluaisivat tehdä ja mikä on mahdollista.

Ota rohkeasti yhteyttä asukasohjaajaan!

Tarkemmat tiedot asumisesta löytyvät SAO:n asumisoppaasta.
Tarkemmat tiedot asuntojen järjestyssäännöistä löytyvät tästä.

ASUNTOHAKEMUS

Klikkaa tästä hakeaksesi asuntoa.

VAPAAT ASUNNOT

Etsi asuntoja >>
Edellinen Seuraava

Asumisopas

Lue tästä

Tee vikailmoitus