Asunnon hakeminen

Uusi asunnonhakija

Asunnon hakeminen tapahtuu opiskelija-asuntojen asuntohakemuslomakkeella, jonka voit täyttää nettisivujemme kautta tai voit tulla tekemään sen toimistollemme. Hakemuksen liitteeksi tarvitsemme oppilaitokseen hyväksymisilmoituksen, opiskelutodistuksen tai todistuksen työharjoittelusta.

Jos ensimmäinen asunto, jota tarjoamme ei ole sopiva, voit jäädä jonottamaan uutta asuntoa ottamalla yhteyttä Asuntopalveluun. Jos et ota yhteyttä ja jätät vain asukkaaksi hyväksymisilmoituksen hyväksymättä, asuntohakemuksesi putoaa pois asuntojonolta.

Jollei meiltä juuri haku hetkellä löydy toiveittesi asuntoa, kannattaa ottaa vastaan tarjottu asunto ja jäädä meillä asuvana asukkaana jonottamaan uutta asuntoa.

 

SAO:lla asuva asukas

Muuttaminen SAO:lla asuvana asukkaana on tehty meillä mahdollisimman helpoksi. Hakemalla sisäistä siirtoa, voit vaihtaa asuntoa elämäntilanteesi mukaan. Sinun tulee vain täyttää asuntohakemus netissä tai voit päivittää hakemuksesi toimistollamme, Puistokatu 13. 

Vapaana olevat asunnot näkyvät nettisivuillamme. Vapautuvia asuntoja voit puolestaan tiedustella suoraan Asuntopalvelusta. Jos meillä ei ole juuri haluhetkellä tarjota sinulle toiveitteisi mukaista asuntoa, voit jäädä jonolle odottamaan sellaisen vapautumista.

Meillä asuvana asukkaana sinun ei tarvitse maksaa uutta vakuutta vaan vakuusmaksusi siirtyy mukanasi uuteen asuntoon. Asunnon vaihto sujuu muutenkin joustavasti, sillä emme veloita päällekkäistä vuokraa ja annamme muuttoaikaa 2-3 päivää. Muuttoaikataulun voit sopia Asuntopalvelun kanssa.

 

Asukkaaksi hyväksyminen

Kun olemme löytäneet sinulle haluamasi asunnon, lähetämme sinulle hyväksymisilmoituksen postitse. Hyväksymisilmoitukseen on merkitty asunnon osoite, huoneistotyyppi, vuokra ja vuokrasuhteen alkamispäivä. Asuntopaikan vastaanottamisen vahvistat maksamalla vakuusmaksun (110 €) eräpäivään mennessä. Vakuusmaksun tilisiirto löytyy hyväksymisilmoituksen alaosasta. 

Mikäli vahvistusta ei ole tullut määräaikaan mennessä, poistamme varauksesi ja tarjoamme asuntoa seuraavalle asunnonhakijalle.

 

 

 

 

ASUNTOHAKEMUS

Klikkaa tästä hakeaksesi asuntoa.

VAPAAT ASUNNOT

Etsi asuntoja >>
Edellinen Seuraava

Asumisopas

Lue tästä

Tee vikailmoitus