Asunnon hakeminen

Meiltä saat asunnon ilman vakuusmaksua!

SAO:lla asuminen todellakin on ihanan yksinkertaista. Sen lisäksi, että voimme antaa sinulle 100 % asuntotakuun, sinun ei tarvitse vaivata päätäsi vakuusmaksuilla, sillä meillä sellaisia ei ole.

Uusi asunnonhakija

Asunnon hakeminen SAOlta onnistuu helposti täyttämällä asuntohakemus nettisivuillamme tai toimistollamme osoitteessa Puistokatu 13. Saat tiedon asunnostasi sähköpostiisi, ja saamasi tarjous on voimassa 14 vuorokautta. Olethan yhteydessä Asuntopalveluun ennen tarjouksen umpeutumista.

SAO:n nykyiset asukkaat

Meillä voit myös kätevästi vaihtaa asuntoa aina elämäntilanteesi mukaan. Täytät vain asuntohakemuksen nettisivuillamme tai päivität hakemustasi toimistollamme osoitteessa Puistokatu 13. Kaikki vapaana olevat asunnot löydät nettisivuiltamme. Vapautumassa olevia asuntoja voit tiedustella suoraan Asuntopalvelusta. Mikäli meillä ei ole juuri nyt tarjota sinulle toiveidesi mukaista asuntoa, voit jäädä odottamaan sellaisen vapautumista.

Asunnon vaihto sujuu joustavasti. Emme veloita päällekkäistä vuokraa ja saat muuttoaikaa 2-3 päivää. Muuttoaikataulun voit sopia juuri sinulle sopivaksi Asuntopalvelun kanssa. Saat tiedot asunnostasi nopeiten sähköpostitse (asunnon osoite, huoneistotyyppi, vuokra ja vuokrasuhteen alkamispäivä). Tarjous on voimassa 14 vrk. Olethan yhteydessä Asuntopalveluun ennen tarjouksen umpeutumista.

ASUNTOHAKEMUS

Klikkaa tästä hakeaksesi asuntoa.

VAPAAT ASUNNOT

Etsi asuntoja >>
Edellinen Seuraava

Asumisopas

Lue tästä

Tee vikailmoitus